Over Ons

Op onderdelen beter

Heeft u enig idee uit hoeveel onderdelen uw auto is opgebouwd? En op hoeveel van die onderdelen uw auto verschilt van eenzelfde auto, net een maandje jonger?

Als je in mijn branche hoort ‘het zal wel passen, denk ik’ ben je aan het foute adres. Want zo’n monteur of verkoper speelt voor een paar centen extra omzet met uw leven. Met ruim 40 jaar op de teller weet ik dat ieder onderdeel van levensbelang kan zijn. Daarom staan bij ons de kwaliteit van zowel materiaal als advies voorop.

Die complete kwaliteitsvisie brengen wij dagelijks in de praktijk voor onze professionele en particuliere relaties. Het is een kwaliteitsgarantie die wij ook inbouwen en testen in ons raceteam, waar top performance producten zich kunnen bewijzen onder extreme omstandigheden. Dat lijkt misschien wat overdreven voor ‘dagelijks gebruik’, maar ook u en uw auto worden regelmatig uitgedaagd door weer, wind en weg omstandigheden. En dan, wanneer het er om gaat, wilt u zeker zijn dat ieder onderdeel van uw auto optimaal op iedere taak berekend is.

Die zekerheid leveren wij, meestal uit voorraad, soms op bestelling. Voor auto en boot, voor garage en particulier, voor classics en high performance tuning.

Wil je exact weten welke vloeistof er nodig voor je auto, klik dan op de Eurol knop op deze pagina en word je doorgelinkt naar de olieadviseur van Eurol. Daar kan je met je kenteken het juiste product vinden.

Heeft u auto-onderdelen nodig? Bijvoorbeeld remschijven, filters, flexibele stukken voor de uitlaat of wat je ook maar kan bedenken? Neem dat contact met ons op en houd je kenteken bij de hand dan kunnen wij je een zo goed mogelijk advies geven over het product dat je zoekt en een offerte maken.